Over Intdialect

Wees fier op jouw stad met Intdialect

“Het dialect is met uitsterven bedreigd”, klinkt het de laatste jaren. Taal evolueert en daardoor is het dialect door de jaren heen op de achtergrond verzeild geraakt. Toch is iedereen fier op zijn of haar afkomst. Om het dialect in Vlaanderen en bijhorende spreekwoorden opnieuw meer slagkracht te geven en leven in te blazen is er nu ‘Intdialect‘. Het merk wil ervoor zorgen dat iedereen fier kan zijn op zijn of haar stad of gemeente en als echte vaandeldragers naar voren kan treden met leuke pulls met opschrift.

Het échte dialect wordt terug belangrijk

Marnix Verhulst lanceerde het merk Intdialect in de herfst van 2016 en is als het ware de eerste vaandeldrager van zijn eigen historische stad Dendermonde. Hij is vandaag nog steeds fan van het echte dialect. Wat startte als een idee is uiteindelijk geëvolueerd tot de realiteit. Hij brengt dat nu tot uiting door middel van een kledinglijn in ’t dialect.

sweaters online kopen

Ontdek onze sweaters met opschrift

Fier op je dialect en draag je geregeld een leuke sweater met opschrift? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De sweaters van ‘Intdialect’ bestaan in verschillende kleuren en in verschillende maten (S, M, L, XL) met sappige opschriften in’t dialect. Pronk jij daarmee binnenkort op je borst? Je kan bij in’t dialect zelfs jouw sweater bedrukken met een zelfgekozen print.

Ontdek onze t-shirts met opschrift

Ben je meer fan van t-shirts? Ook dan kan je bij ons terecht De t-shirts met opschrift van ‘Intdialect’ bestaan in verschillende kleuren die beschikbaar zijn in de maten S, M, L voor dames en S, M, L en XL, XXL voor de heren. We kijken er naar uit om jou in het straatbeeld te zien paraderen met één van onze leuke t-shirts met opschrift!

bedrukken t-shirts

Uw sweater online kopen bij Intdialect

Je vindt bij Intdialect sweaters in alle maten, kleuren, vormen en met de leukste opschriften. Wil je graag uitpakken met jouw geboortestad, of de stad waar je woont? Dan kan je hier sweaters online bestellen met een leuke print in het dialect. Op deze manier word je als het ware vaandeldrager van je stad of gemeente.